Lesna   Inles   Alples   Gorenje   Velux   Hormann     Loz Metalpres  
 

Marka tregtare EMOK mirret me prodhimin e mobiljeve dhe divaneve nga lekura me komponente nga druri i paster.

 
 
 
  MOBILJE RURALE CARISMA  
   
Natyra e mobiljeve CARISMA eshte dizajn i veqante. Ne korniza te veqanta, pak me te shkurtera nga te zakonshmet te veshura me susta per shkak te siperfaqeve te drurit. Struktura eshte ne dy pjese: nje kornize nga druri i veshur me susta dhe vende te mbushura, te cilat mund te jene fikse ose nje funksion i mekanizmit te pjerret i veshur me susta.

 

 
 
 
  MBĖSHTETĖSE SMART  
   
Mbeshteteset Smart jane shume funksionale. dimenzionale, vizualisht plotesisht te pershtatshem per nevojat e konsumatorit. Funksioni eshte i perbere kryesisht nga tre opsione per levizje: manuale, me kabllo elektrike dhe me bateri, gjithashtu edhe mbeshtetja e kokes mund te rregullohet ne menyra dhe qafa juaj do te ndjej nje rehati te qetė.

 

 
 
 
  DOLLAPĖT  
   
Llojet e dollapave qe jane ne shitje nga EMOK. Ne fotografi i keni te listuara te 8 llojet e dollapeve.

 

 
 
 
  DOLLAPI IDEA  
   
IDEA cabinets are multi-purpose unit with built-in hidden posteljo.Glede ma customer requirements choose the appropriate mechanism that can be installed in a cabinet made "custom". Possible additional finishing cabinets. Gjithashtu ju mund ti shtoni edhe pjese te tjera ne fund te shtratit.

 

 
     
 

 


 
             
       
Dizajnuar dhe programuar nga Molla Studio