Lesna   Inles   Alples   Gorenje   Velux   Hormann   Emok    
 

Marka tregtare Loz Metalpres mirret me prodhimin e shkalleve metalike dhe shkalleve nga druri dhe shkalleve spirale.

 
 
 
  SHKALLE PER PAPAFINGO  
   
Ne kete rubrike keni te paraqitura te gjitha pjeset e shkalleve per papafingo, keto shkalle jane te ndertuara ne cilesine me te mire te mundshme dhe jane shume praktike ne perdorim.

 

 
 
 
  SANITARI PER BANJO  
   
Ne kete rubrike keni te paraqitura te gjitha pjeset e sanitarise qe prodhohen nga LOZ Metalpres.

 

 
     
 

 


 
             
       
Dizajnuar dhe programuar nga Molla Studio